Filmes gyakorlati lehetőség!

Elindult a filmesgyakornok.hu oldal, ahol könnyen és gyorsan találhattok gyakornoki lehetőségeket!

 

 

Maradsz a régiben, vagy nekilátsz az újnak? - Nyílt nap a Werken

Minden változik, alakul körülöttünk, semmi sem az, ami volt, s bármilyen nehéz is, lépni kell, ha nem akarsz bennragadni a régiben. A Werk lehetőséget kínál, hogy pályát válts és az legyél, aki szíved szerint mindig is szerettél volna. Nyílt Napunkon január 26-án, csütörtökön este 18 órától megismerkedhetsz legújabb gyakorlatorientált hiányszakmai képzéseinkkel, megújult filmes, kulturális menedzser, gasztronómiai és stylist programjainkkal, melyek elvégzése után, ha alkalmas vagy rá, akár rögtön munkába is állhatsz. Találkozhatsz korábbi hallgatóinkkal is, akiknek már sikerült, akiket már önmegvalósító pályára állítottunk.

Időpont: 2017. január 26. csütörtök 18.00 órától

Indul a Képzőművészeti menedzser szak - Az új mentort, Bérczi Lindát kérdeztük

Február 21-én, új mentorral indul a Werk egyik kiemelkedő művészeti menedzser képzése, a Képtőművészeti menedzser szak. 2017-től Bérczi Linda, a Budapest Art Week vezetője és több nagyszabású projekt menedzsere veszi át a szakmai irányítást. Lindát kérdeztük a terveiről és elképzeléseiről! 

Czutor Zoltán, a Könnyűzenei menedzser szak mentora mesélt

Czutor Zoltán, a Belmondó zenekar frontembere, dalszövegíró a Werk eddig Zenei menedzser, 2017-től Könnyűzenei menedzser képzésének mentora. Az idei képzésről kérdeztük.

Végre! Komolyzenei menedzser képzés indul februártól! Interjú Meczner Vera mentorral

2017. február 13-án indul a Werk Akadémia egyedülálló képzése, a komolyzenei menedzser szak. Magyarországon először kerül sor ilyen képzésre, melynek szervezője  Meczner Vera, a Gradus Művészügynökség vezetője lesz.

Olvasd el az interjút!

Új képzések februártól

A 2017. februárjában induló képzéseink listáját a hírre kattintva olvashatjátok!

2017 februártól ismét Rendezvényszervező képzés

Minden, amit a rendezvény szervezéséről tudni kell!
 
Egy rendezvény sikeres megvalósulása nemcsak pénz kérdése.  Hogy igazán emlékezetes, sikeres és egyedi legyen, ahhoz kreatív ötlet, merész művészeti koncepció és eredeti kivitelezés szükséges. A vállalatok és intézmények egyre több eseményt szerveznek, s ezek minősége egyáltalán nem közömbös. 

Naplóvezető (Scripter) képzés januártól

A Werk Film Akadémia egyedüli kiválasztott intézményként elindítja a Magyar Nemzeti Filmalap által támogatott hiányszakmák képzése programban az ösztöndíjas Naplóvezető (Scripter) kurzust! 
Ez a keresett és jól fizető szakma jelenleg szakemberhiánnyal küzd. De ki is az a naplóvezető, vagyis a szkripter? Mi a szerepe a filmkészítésben?

Személyre szabott tematikával és tandíjjal megújult szerkezetben a MESTERSTYLIST képzés!

Szeptembertől a MESTERSTYLIST képzés egy magasabb szintre lép, rugalmasabb struktúrában alkalmazkodik a benne résztvevők egyéni igényeihez.

A képzés törzsanyagát a mozgókép világa adja. Bak Kyra vezetésével hallgatóink megrendezhetik első saját reklámfilmjüket.  Saját ötleteik alapján megrendezhetik saját divatbemutatójukat is Merő Péter (Berlin, Budapest) divattervező útmutatásával. Ma a stylist már nem csavar a gépezetben, hanem önmaga ura. Az egyéni hangon történő megszólalás elengedhetetlen feltétele a munkának. Ehhez nyújt kreatív kraftokat Csalár Bence divatblogger.

Hangmester képzés indul szeptembertől!

A képzést az audióvizuális szakmák iránt érdeklődő zenészeknek, DJ-knek, és a zene, illetve a mozgókép iránt rajongóknak ajánljuk. A képzés gyakorlat centrikus, döntően hangstúdióban zajlik.

A benne résztvevők megismerik és megértik az emberi környezet természetes és mesterséges hangjainak sajátosságait, akusztikai viszonyait. Elsajátítják azon technológiákat és a hozzájuk tartozó berendezések kezelését, melyekkel a hangokat előállítani és manipulálni tudják analóg és digitális módokon. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...26<