Filmbemutató és évzáró a Toldi moziban

Hét idei vizsgafilmet mutat be a Werk Film Akadémia 2017. június 29-én 20 órától a budapesti Toldi moziban. Látható lesz a Werk egy korábban végzett és azóta sikert-sikerre halmozó hallgatójának legújabb alkotása is. 

Kavics - Vizsgáznak a színházi menedzserek!

2017. június 14-én 19 órakor ősbemutatóval jelentkeznek a színházi menedzserek. Szécsi Magda Gyöngy című novelláskötetéből átírt, a Kavics című felolvasó színházi előadás a Gólem Színházban látható Cseh Judit szereplésével. A darab Horkay Barnabás rendezésében, Tóth Réka Ágnes dramaturg és Szemenyei János zeneszerző segítségével kerül színpadra először Magyarországon.

További infók ITT.

Fairytale - Vizsgáznak a stylistok

Szeretettel meghívunk a Sophie by Chance divatprezentációjára, ami MÁJUS 25-én kerül megrendezésre az ANKERTben.
Ha érdekel a divat, szeretsz kitűnni a tömegből egy különleges kiegészítővel, ott a helyed!
 
 

Képzőművészeti menedzserek vizsgakiállítása

2017. május 24-én 18.30 órakor nyílik a Képzőművészeti menedzser hallgatók vizsgakiállítása a HybridArt Space-ben. A Külbecs, belcsíny. Felületi tükröződések című tárlaton Czene Márta, Gerhes Gábor, Lovas Ilona, Mészáros László, Nemes Anna, Turcsány Villő, Verebics Ágnes művei láthatók. Megnyitja Baksa-Soós Attila író-költő.

Várunk mindenkit szeretettel!

Facebook esemény.

Nyílt nap - június 1. 18 óra

Maradsz a régiben, vagy nekilátsz az újnak?

Az előfelvételi időszakunkhoz kapcsolódóan nyílt napot tartunk, június 1-én 18 órától!

Részletekért olvasd tovább a hírt!

Wedd kezedbe a világod! - Előfelvételik a 11. tanévre!

Gyere a 11 éves Werkbe 11 % kedvezménnyel! Előfelvételik 2017. június 15-ig.
 
Szeptembertől induló képzések: Filmes hiányszakmák, Stylist (Personal, Fashion, TV, Film) - Divatblogger, Művészeti menedzser, Rendezvényszervező, GasztroWerk, avagy Haladó hedonista képzés, Kreatív írás, Enteriőrstylist
 
 
 

Vizsgáznak az első komolyzenei menedzserek

Az első komolyzenei menedzser képzésünk végzősei két vizsgakoncertre invitálják az érdeklődőket 2017. május 11-én és 12-én! 

Filmes gyakorlati lehetőség!

Elindult a filmesgyakornok.hu oldal, ahol könnyen és gyorsan találhattok gyakornoki lehetőségeket!

 

 

Maradsz a régiben, vagy nekilátsz az újnak? - Nyílt nap a Werken

Minden változik, alakul körülöttünk, semmi sem az, ami volt, s bármilyen nehéz is, lépni kell, ha nem akarsz bennragadni a régiben. A Werk lehetőséget kínál, hogy pályát válts és az legyél, aki szíved szerint mindig is szerettél volna. Nyílt Napunkon január 26-án, csütörtökön este 18 órától megismerkedhetsz legújabb gyakorlatorientált hiányszakmai képzéseinkkel, megújult filmes, kulturális menedzser, gasztronómiai és stylist programjainkkal, melyek elvégzése után, ha alkalmas vagy rá, akár rögtön munkába is állhatsz. Találkozhatsz korábbi hallgatóinkkal is, akiknek már sikerült, akiket már önmegvalósító pályára állítottunk.

Időpont: 2017. január 26. csütörtök 18.00 órától

Indul a Képzőművészeti menedzser szak - Az új mentort, Bérczi Lindát kérdeztük

Február 21-én, új mentorral indul a Werk egyik kiemelkedő művészeti menedzser képzése, a Képtőművészeti menedzser szak. 2017-től Bérczi Linda, a Budapest Art Week vezetője és több nagyszabású projekt menedzsere veszi át a szakmai irányítást. Lindát kérdeztük a terveiről és elképzeléseiről! 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...26<