Előfelvételi időszak december 15-ig

A februárban induló második félévünkre előfelvételi időszaKot hírdetünk november 13 - december 15. között. Azok, akik sikeres felvételit tesznek és beiratkoznak, 10% kedvezményben részesülnek a tandíj árából. 

Jelentkezés ITT.

Februárban indul a Táncművészeti menedzser képzésünk!

2018. februárjában, a legújabb és az országban egyedülálló képzésként elindítjuk a Táncművészeti menedzser képzésünket. A két mentor Sándor Zoltán táncmenedzser és Rácz Anikó művészeti menedzser lesznek. 

További információk ITT.

A képzésre már lehet jelentkezni! ITT.

Nyílt nap

2017. szeptember 4-én nyílt napot tartunk, amelynek központi témája az új online média és marketing képzésünk. 

További információkért kattints.

Ősszel indul a Filmes Mesterképzés

2017 őszétől új, rugalmas struktúrában képezzük a filmes előképzettséggel rendelkező hallgatókat, például a Werkben végzetteket is. A mesterképzés lényege a filmkészítés, a filmcsinálás, egy vagy több komolyabb kisjátékfilm elkészítése. Ezen belül két szakirány indul.

Részletekért kattints!

Ösztöndíj a Mesterstylist képzésünkre

2017. szeptemberében újra indul a Mesterstylist képzésünk, amelynek első félévére ösztöndíj programot hírdetünk. Kattints a részletekért.

Folyamatos felvételik az őszi tanévre

A 2017/18-as tanév szeptemberi kezdéséig felvételiket szervezünk, amelyekre bármikor jelentkezhettek online.

Online jelentkezés ITT. 

Filmbemutató és évzáró a Toldi moziban

Hét idei vizsgafilmet mutat be a Werk Film Akadémia 2017. június 29-én 20 órától a budapesti Toldi moziban. Látható lesz a Werk egy korábban végzett és azóta sikert-sikerre halmozó hallgatójának legújabb alkotása is. 

Kavics - Vizsgáznak a színházi menedzserek!

2017. június 14-én 19 órakor ősbemutatóval jelentkeznek a színházi menedzserek. Szécsi Magda Gyöngy című novelláskötetéből átírt, a Kavics című felolvasó színházi előadás a Gólem Színházban látható Cseh Judit szereplésével. A darab Horkay Barnabás rendezésében, Tóth Réka Ágnes dramaturg és Szemenyei János zeneszerző segítségével kerül színpadra először Magyarországon.

További infók ITT.

Fairytale - Vizsgáznak a stylistok

Szeretettel meghívunk a Sophie by Chance divatprezentációjára, ami MÁJUS 25-én kerül megrendezésre az ANKERTben.
Ha érdekel a divat, szeretsz kitűnni a tömegből egy különleges kiegészítővel, ott a helyed!
 
 

Képzőművészeti menedzserek vizsgakiállítása

2017. május 24-én 18.30 órakor nyílik a Képzőművészeti menedzser hallgatók vizsgakiállítása a HybridArt Space-ben. A Külbecs, belcsíny. Felületi tükröződések című tárlaton Czene Márta, Gerhes Gábor, Lovas Ilona, Mészáros László, Nemes Anna, Turcsány Villő, Verebics Ágnes művei láthatók. Megnyitja Baksa-Soós Attila író-költő.

Várunk mindenkit szeretettel!

Facebook esemény.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...27<