Nyílt nap a Werken

2019. január 10-én 18 órától ingyenes, interaktív nyílt napot tartunk, amelyen a január 28-án induló színházi menedzser, képzőművészeti menedzser, komolyzenei menedzser, táncművészeti menedzser és gaszronómus képzéseink mutatkoznak be. 

További információk ITT. 

 

Már zajlanak a felvételik

2019. január 28-án indulnak a művészeti menedzser szakirányok: a Komolyzenei menedzser, a Táncművészeti menedzser, a Képzőművészeti menedzser és a Színházi menedzser.

Jelenetkezni már lehet a felvételi elbeszélgetésekre ITT.

Január 28-tól ismét művészeti menedzser szakirányok!

2019. január 28-án elindulnak a művészeti menedzser képzésünk szakirányai, amelyre jelentkezni már lehetséges.

A következő szakirányok közül lehet választani: Képzőművészeti menedzser/ Komolyzenei menedzser/ Színházi menedzser/ Táncművészeti menedzser

Kinek kell ma a Művészet? - Nyílt nap - szeptember 6.

És kinek kellenek a művészek? Mit jelent professzionális művésznek lenni ma Magyarországon? Meg lehet-e ebből élni? Milyen a magyar művészeti piac? Kik állnak a művészek mögött? Mi befolyásolja a művészek árfolyamát? Mennyit ér a magyar művész/művészet külföldön?

Action! - A Werk filmes nyári tábort szervez középiskolásoknak!

Sok fiatal érdeklődik a mozgóképes szakma iránt, de csak kevesen tudják, milyen lehetőségek, milyen mesterségek felé lehet elindulni. Ezt a tájékozódást és magának az alkotófolyamatnak a megismerését szeretné segíteni a Werk Akadémia egy magas színvonalú nyári alkotótábor megvalósításával. Célja, hogy a 16-18 éves fiataloknak megmutassa a professzionális filmkészítés alapjait.
A nyári filmes alkotótábor azokat a fiatalokat kívánja megszólítani, akik már most szeretnének belekóstolni a filmcsinálásba. A résztvevők a tábort a közösen, kisebb stábokban elkészített rövidfilmmel zárják. A filmkészítéshez az Akadémia minden technikai feltételt biztosít. 

Hangmester szak indul

 
 A filmes hangmester piaci hiányszakma, ezért 2018 szeptemberétől a Werk Akadémia újabb szakirányt indít filmes alapozó képzésének keretében. 

Mesterstylist - Féléves ösztöndíj lehetőség

A Werk a képzés első szemeszterére pályázaton keresztül ösztöndíjat – tandíjmentességet -  biztosít egy mesterstylist hallgatónak. A pályázat benyújtási határideje: 2018. augusztus 21.
Az anyagokat a simonpanni@werk-akademia.hu címre várjuk.  

A Werk nyáron is él! - Jelentkezz még ma!

Dolgozunk a Werk szokásos évenkénti megújításán és frissítettük a www.werkakademia.hu –t. Várjuk ismerkedő beszélgetésekre azokat, akik már most tudják, hogy szeptembertől nálunk a helyük.

Jelentkezni online itt lehet.

Helyet keres a Werk!

Budapest belső kerületeiben, tömegközlekedéssel jól elérhető, minimum 200 négyzetméteres helyet bérelnénk.
 
Utcafrontos (lehet félalagsori) előnyben!
 
A tippeket és ajánlatokat a werk@werkakademia.hu –ra, vagy a +36309909777-es számra várjuk. Köszönjük!

Werkesek a vörös szőnyegen – Werk Film Fesztivál

Idén 10 éves a Werk Film Akadémia, mely alkalomból Werk Film Fesztiválra kerül sor 2018. június 29-én pénteken 16.00 és 22.00 között a Toldi moziban. 
A fesztiválon bemutatásra kerülnek az Akadémia elmúlt 10 évének legjobb alkotásai, hazai és nemzetközi díjazott filmjei, valamint legfrissebb vizsgafilmjei. A vetítések között beszélgetésekre kerül sor, az egyik téma az lesz, hogy miért tarol a magyar film. 
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...29<