AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

Stílus akadémia

Stylist alapozó

Divatfotózás és divatbemutató rendezés, personalés televíziós styling, filmes smink, kreatív jelmeztervezés, testalkat analízis.

Mesterstylist

**Reklámfilmet szeretnél készíteni? Meg akarod tanulni a fashion video stylingot? Akkor a Werkben a helyed!**

Enteriőrstylist

A 21. századi enteriőrstylist legfontosabb feladata a tér rugalmas formálása, legyen az akár lakás, iroda, bolt, kocsma, televíziós stúdió, fotózás vagy egy alkalmi esemény tere.

Film akadémia

Rendezés-filmírás

Ez a legkomplexebb munkakör a filmes stábon belül. Tisztában kell lennie minden szekció tevékenységével, az előkészítés, a gyártás, az utómunka minden fázisával és azok időzítésével.

Vágási ismeretek

A végzett vágó Ismeri a megfelelő felvétel - kép- és hangrögzítési technikákat, a kép kompozíciók fajtáit, tisztában van a kameramozgásokkal, elsajátította a vágás elméleti ismereteket, vágóprogramokat használ megfelelő vágási gyakorlat birtokában.

Gyártási - Produkciós ismeretek

Olyan szakemberek képzése, akik egy gyártási folyamatot átlátva tisztában vannak a különböző fázisok koordinálásával, látják a szervezési részlegek közti kapcsolódásokat, az érdekeket összehangolva vesznek részt a produkció megvalósításában.

Naplóvezető (Scripter)

Filmes mesterképzés

Menedzser akadémia

Művészeti menedzser

Piacképes, a teljesítményt felismerni és sikerre vinni tudó művészeti menedzser képzésa gomba módra szaporodó kulturális, oktatási, reklám- és média tevékenységet folytató vállalkozások, intézmények számára interaktív formában, folyamatos személyiségfejlesztés és kommunikációs tréningek beiktatásával.

Képzőművészeti menedzser

A műgyűjtés és a műkereskedelem alapvető összefüggései, a műkereskedelem szervezeti és gazdasági rendszere, a kereskedelem elemi technikái, értékesítési formái és marketing-kommunikációs stratégiái, a kortárs galériák működésének kulisszatitkai. A szemeszter végén kiállítás rendezése.

Színházi menedzser

A kőszínházi és a független színházi társulatok működése, felépítése, pénzügyi tervezés. A szemeszter végére vizsgaelőadás szervezése.

Komolyzenei menedzser

A mai magyar művészeti piacon egyre nagyobb az értéke azoknak a szakembereknek, akik pontosan tájékozódnak egy adott konkrét művészeti területen, ismerik annak mozgását és kellő rálátásuk van szereplőire. Újonnan induló, Magyarországon szinte egyedülálló képzésén a Werk Akadémia ehhez kellő elméleti tudást, háttér információkat és kapcsolati tőkét kíván nyújtani. A képzés betekintést ad a komolyzene működésébe és működtetésébe, melyhez segítségül a legjobb hazai szakembereket hívjuk, hogy bemutassák saját szakterületüket. Így a résztvevők a komolyzenei piac működésébe is képesek lesznek belelátni és kompatibilis tudással rendelkeznek a képzés elvégzése után ahhoz, hogy ebben az iparágban kezdjenek el dolgozni.  A szak vizsgával zárul, a résztvevők egy koncertet hoznak tető alá.

Online hirdetési specialista

 

ÚJ IDŐK ? ÚJ TUDÁS

FRISS, PIACI SZEMLÉLETŰ ONLINE HIRDETÉSI SPECIALISTÁKAT KÉPZŐ PROGRAM INDUL

2018. MÁRCIUS 3-ÁN A WERK AKADÉMIÁN!

Táncművészeti menedzser

Táncművészeti menedzserképzés

Gasztrowerk

A streetfoodtól a csúcsgasztronómiáig ma gasztroforradalom zajlik, melyben egyre re többen szeretnének részt venni. Képzés Haladó Hedonistáknak és a vendéglátásban, annak környékén ténykedőknek Segal Viktor szakmai vezetésével.

Kreatív írás

A prózaírás technikái nemcsak szépírói hasznosításra, hanem a szunnyadó kreativitás kiélésére, sőt, egy-egy minisztériumi, banki vagy éppen jogi szöveg megírására. Mindez a gyakorlatban.

Rendezvényszervező képzés

Vállalatok és intézmények egyre több eseményt szerveznek, melyek minősége nemcsak a pénztől függ. A kreatív ötlet, a merész művészeti koncepció vagy a kivitelezés eredetisége tesz igazán emlékezetessé egy eseményt. Minden, ami rendezvény , sok-sok gyakorlattal, a szakma legjobbjaival.