Komolyzenei menedzser képzés

A KÖVETKEZŐ KÉPZÉS INDULÁSÁNAK IDŐPONTJA:

2018. február 12.

 

A mai magyar művészeti piacon egyre nagyobb az értéke azoknak a szakembereknek, akik pontosan tájékozódnak egy adott konkrét művészeti területen, ismerik annak mozgását és kellő rálátásuk van szereplőire. Újonnan induló, Magyarországon szinte egyedülálló képzésén a Werk Akadémia ehhez kellő elméleti tudást, háttér információkat és kapcsolati tőkét kíván nyújtani. A képzés betekintést ad a komolyzene működésébe és működtetésébe, melyhez segítségül a legjobb hazai szakembereket hívjuk, hogy bemutassák saját szakterületüket. Így a résztvevők a komolyzenei piac működésébe is képesek lesznek belelátni és kompatibilis tudással rendelkeznek a képzés elvégzése után ahhoz, hogy ebben az iparágban kezdjenek el dolgozni.  A szak vizsgával zárul, a résztvevők egy koncertet hoznak tető alá.

Jelentkezem erre a szakra »

A szak tanárai

Balogh Máté (KortársPRos ügyvezetőigazgatója), Beke-Martos Anna (szerzői-jogász), Bíró Csilla (művészmenedzser), Czvikli Nóra (Pentaton Művész- és Koncertügynökség turnémenedzsere), Egri Gábor (MüPa értékesítési- és marketing igazgató), Erdődy Orsolya (BFZ igazgatóhelyettes), Gedényi Ildikó (Budapest Artist Management igazgató), Herczeg Tamás (Szegedi Szabadtéri Játékok igazgató), Horváth Zsolt (Pannon Filharmonikusok igazgató), Kocsi Zsolt (MüPa produkciós menedzser), Kovács Géza (Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár Nonprofit Kft. ügyvezetője), Körner Tamás (művészmenedzser), Losonczi Balázs (Pentacom ügyvezetőigazgató), Peller Mariann (Virtuózok igazgatója), Pista Eszter (Liszt Ferenc Kamarazenekar menedzser), Szentpéteri András (Pentaton Művész- és Koncertügynökség ügyvezetőigazgató), Szép Károly (a Carurbis Kft. ügyvezetője, az Ifjúsági Vállalkozásfejlesztési Stratégia kidolgozója), Várkonyi Judit (Magyar Állami Operaház sajtófőnök), Zsoldos Dávid (Papageno tulajdonos és ügyvezető) 
 

Az oktatás időtartama

Az órák hétfőnként és szerdánként 17-20 óra között lesznek a Werk Akadémián. 

Mentor

Meczner Vera, művész menedzser (Gradus Művészügynökség)

Képzési díj

195 000 Ft . A Werk biztosítja a részletekben történő fizetést. A tandíjbefizetéssel minden résztvevőnek biztosítjuk a szakok közötti átjárhatóságot, más szakokra való áthallgatást.

Végzettek véleménye