Otthonosan érzed magad a digitális világban?
Benne élsz, de nem mindegy, hogyan. 
Ezt a képzést azért hoztuk létre, hogy jobban élj a digitális világban, és hogy jól megélj belőle. 
 
Az eduline.hu szakmai támogatásával.
 
Az online médiában és marketingben naponta új szakterületek és eszközök jelennek meg. Ha boldogulni akarsz, naprakész gyakorlati tudásra van szükséged. Ezen a kurzuson a legújabb trendeket a hazai online marketing legelismertebb szakértőitől közvetlenül ismerheted meg, és a gyakorlatban is kipróbálhatod magad. A Werk Akadémia és az eduline.hu közös képzésén például betekinthetsz egy piacvezető online újság életébe, komplex tudást szerezhetsz arról, mikor melyik online marketing eszközt használhatod hatékonyan céljaid eléréséhez. A HVG és az online média vezető újságíróitól megtanulhatod, hogyan születik a digitális világban a hír, és olyan online szakemberek lesznek segítségedre, akiktől ellesheted, hogyan menedzselhetsz hatékonyan egy-egy webes felületet.
 
A képzés elvégzése után képessé válsz a tudatosan célzott és hatékony munkára a digitális világban, legyen szó akár vállalati, ügynökségi vagy online média területről. 
Az alapozó félévet követően, a második félévben választhatsz az online marketingmenedzser illetve online médiamenedzser szakok közül. Mindkét félév során az online média és marketing tapasztalt munkatársaitól tanulhatsz. 
 
 
Kiknek ajánlott a jelentkezés?
Azoknak, akik érdeklődnek a marketing és média világa iránt és szeretnének e területek egyikén elhelyezkedni. Azoknak, akik szeretnék frissíteni az ismereteiket, gyakorlati fókuszú naprakész tudást akarnak szerezni. A képzés átfogó ismereteket ad, így a végzett hallgatók ügyfél oldalon és ügynökségi oldalon, valamint online médiumoknál is egyaránt elhelyezkedhetnek majd. 
A két szemeszter olyan tudást ad, amellyel otthonosan mozoghatsz majd a marketing és médiaiparban egyaránt. A képzésen nemcsak a szakma legjobbjaival ismerkedhetsz meg, hanem kiváló szakmai kapcsolatrendszert is építhetsz.
 
Jelentkezési határidő az őszi képzésre: 2017. szeptember 5.

Jelentkezem erre a szakra »

Tematika

Ahogy a Werk tanfolyamainak többsége, így ez is csapatépítő tréninggel indul, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.  

A képzés éves tematikájában minden szerepel, amit az online marketing és médiamenedzsmentről tudni kell, így:

 • Médiapiaci ismeretek
 • Webes alapismeretek
 • Online mérési eszközök
 • Hogyan születik a hír?
 • Forgalomterelés emailen keresztül (hírlevél és eDM)
 • HR branding és kommunikáció
 • Online jogi alapismeretek
 • Socialmedia eszközök
 • Infografika, mint közvetítő csatorna
 • A UX szerepe az online térben
 • Videószerkesztési alapismeretek
 • Gyakorlati modul

Az oktatás időtartama

80 kontaktóra 14 héten keresztül

Az őszi képzések oktatási időpontjai: szombat 10.00 - 15.00 óra

A két félév összes óraszáma: 160 óra elmélet (gyakorlati blokkokkal)

Elnyerhető végzettség

A képzés tudást igen, OKJ - végzettséget nem ad! Elnyerhető tanúsítvány: Werk Pass magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja. Tartalmazza, hogy a végzett a képzésben mely tanároktól és mit tanultál.

Mentor

Tóth Ákos +36706256868

Képzési díj

198 000 Ft + ÁFA /félév

Végzettek véleménye