Minden rendezvény.
Minden, amit a rendezvény szervezéséről tudni kell!

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ KÉPZÉS A WERK AKADÉMIÁN! 

A gazdasági válság enyhülésével fokozatosan ismét lábra kapott a rendezvényszervező szakma.  A vállalatok és intézmények egyre több eseményt szerveznek, s ezek minősége egyáltalán nem közömbös. Egy rendezvény sikerében nagyon sok, nemcsak pénztől függő tényező játszik szerepet.  A kreatív ötlet, a merész művészeti koncepció vagy a kivitelezés eredetisége tesz igazán emlékezetessé egy eseményt.

A Werk Akadémia szellemisége és a teremtő kreativitás iránti elkötelezettsége a viszonylag újnak tekinthető rendezvényszervező képzésében is megnyilvánul.  A szakma legjobbjai által összeállított és elővezetett program gyakorlatorientált, a szakmát nem az "iskolapadból", hanem a "backstage"- ből kívánja résztvevőivel megismertetni. A tanfolyam előadói aktuális munkáik helyszíneire viszik ki a résztvevőket, akik így rálátást kapnak a meghatározó rendezvényhelyszínek munkájára.  

Jelentkezési határidő a tavaszi képzésre: 2017. március 5. A 10 hetes tavaszi képzési oktatási időpontjai: kedd és csütörtök 17.00 20.15 óra

 

Jelentkezem erre a szakra »

Tematika

Ahogy a Werk tanfolyamainak többsége, így ez is csapatépítő tréninggel indul, hogy a benne résztvevők eredményes munkaközösséggé válhassanak.  

A képzés egyéves tematikájában minden szerepel, amit a rendezvényszervezésről tudni kell, így:

Rendezvényismeret, rendezvénytípusok

A rendezvényszervezés folyamata

A rendezvény arculata, identitása

A design szerepe a rendezvényszervezésben

Az élmény szerepe a rendezvényszervezésben 

Vállalkozási ismeretek

Jogi ismeretek

Médiapartnerség

Rendezvénykommunikáció

Hirdetésszervezés

Hogyan válasszunk megfelelő rendezvényhelyszínt

Turisztikai ismeretek

Kiállításszervezési ismeret 

Üzleti rendezvények

Esküvőszervezés

Rendezvények biztonsága

Rendezvényprotokoll

Rendezvénygasztronómiai ismeret 

Rendezvénytechnikai ismeret

A szak tanárai

Bakró-Nagy Hédi rendezvényszervezési manager, Balogh Máté PR-szakértő, Bernáth Mihály biztonságtechnikai szakember, Dr. Faragó Hilda turisztikai szakértő, címzetes főiskolai docens,  Elekes Zoltán fesztiválszervező menedzser, Füleki Bálint event designer, Gerendai Károly kulturális menedzser, Gőcze Balázs ügyvezető igazgató (RAM Colosseum), Hári Kitti, Farkas Attila rendezvényszervezési magager, Horváth Ágnes rendezvényszervezési szakember-főszerkesztő,   Kepes Ágnes protokoll szakértő,  Kiss Zsolt rendezvénytechnikai szakember,  Kolesar Krisztián menedzser, Kovács László gasztronómus, Kovács Katalin adószakértő, Legeza  Dénes jogász,  Pálfi Gábor manager, Réz András filmesztéta. Virág Mónika exkluzív esküvőszervező.

Az oktatás időtartama

Jelentkezési határidő a tavaszi képzésre: 2017. március 5. . A 10 hetes tavaszi képzés március 11-én indul; az oktatási időpontjai: kedd és csütörtök 17.00 - 20.15 óra

 

Az oktatás időtartama:

2 félév (modul), félévente 10 hét. A képzés munka mellett is elvégezhető.

Az induló modul kedden és csütörtökön 17.00 - 20.15 óra között, alkalmanként szombaton 09.00 - 15.40 óra között zajlik.

A két félév összes óraszáma: 160 óra elmélet + rendezvények látogatása

Elnyerhető végzettség

A képzés tudást igen, OKJ - végzettséget nem ad! Elnyerhető tanúsítvány: Werk Pass magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja. Tartalmazza, hogy a végzett a képzésben mely tanároktól és mit tanult.

Mentor

Horváth Ágnes, 06 70 219 1023

Képzési díj

179 000 Ft/modul

Végzettek véleménye