Menedzser Akadémia

A Menedzser Akadémia kitörési lehetőséget kíván nyújtani a művészetek ma még kibontakozóban lévő menedzselési tevékenysége terén. Az Akadémia szakjai személyiségfejlesztő és csapatépítő tréninggel indulnak, hogy a résztvevők kellő önismeret birtokában együttműködő csapattaggá, közösségi munkára alkalmassá váljanak.

A képzés 10-15 fős kiscsoportokban folyik. Az elméleti órák célja egységes tudásanyag átadása, illetve olyan kommunikációs készségek, képességek kialakítása, melyek a tudás megfelelő szinten történő nyilvános előadására is felkészítenek. A Werk preferálja az egyéni ambíciók kibontakoztatásának adekvát terepeit, a gyakorlati képzés és a külsős gyakorlatok színtereit. Minden szakon és minden résztvevője számára biztosítja az adott szakterület jellemző helyszíneivel és meghatározó szereplőivel való találkozást.

A képzés gyakorlati vizsgával zárul: a képzőművészeti menedzserek kiállítást, a színházi menedzserek színházi előadást, a zenei menedzserek koncertet szerveznek Budapest trendi szakmai helyszínein.

A Menedzser Akadémia keretein belül, a képzőművészeti, a színházi és a zenei menedzser szakirányok mellett az Akadémia 2013-ban elindította a Rendezvényszervező képzést. 2014-től a Rendezvényszervező képzés levált a Művészeti Menedzser képzésről és két modulos önálló programmá vált.

Művészeti menedzser

Az oktatás célja piacképes, a teljesítményt felismerni és sikerre vinni tudó művészeti menedzserek képzése a gomba módra szaporodó kulturális, oktatási, reklám- és média tevékenységet folytató vállalkozások, intézmények számára interaktív formában, folyamatos személyiségfejlesztés és kommunikációs tréningek beiktatásával.


Képzőművészeti menedzser

A műgyűjtés és a műkereskedelem alapvető összefüggései, a műkereskedelem szervezeti és gazdasági rendszere, a kereskedelem elemi technikái, értékesítési formái és marketing-kommunikációs stratégiái, a kortárs galériák működésének kulisszatitkai. A szemeszter végén kiállítás rendezése.


Színházi menedzser

A kőszínházi és a független színházi társulatok működése, felépítése, pénzügyi tervezés. A szemeszter végére vizsgaelőadás szervezése.


Komolyzenei menedzser

A mai magyar művészeti piacon egyre nagyobb az értéke azoknak a szakembereknek, akik pontosan tájékozódnak egy adott konkrét művészeti területen, ismerik annak mozgását és kellő rálátásuk van szereplőire. A komolyzene menedzselése ma Magyarországon piaci hiányszakma, szinte egyedülálló képzésén a Werk Akadémia ehhez kíván kellő elméleti tudást, háttér információkat és kapcsolati tőkét nyújtani.


Online hirdetési specialista

 

ÚJ IDŐK ? ÚJ TUDÁS

FRISS, PIACI SZEMLÉLETŰ ONLINE HIRDETÉSI SPECIALISTÁKAT KÉPZŐ PROGRAM 


Táncművészeti menedzser

Táncművészeti menedzserképzés