Kinek a csecséből, avagy hogyan marad életben a magyar kultúra?

A legenda szerint a gyerek Romulust és Remust egy anyafarkas táplálta tejével. Életben maradtak, később megalapították Rómát. Kinek a csecséből tud életben maradni a magyar kultúra? Ki tartja el/fenn/ki a művészetet és a művészeket? Ki vagy mi dönt a pénzről, fennmaradásról, tartalomról? 
 
A Művészeti menedzser képzésünk kick-off beszélgetése a szcénák vezető egyéniségeivel: Orlai Tibor (Orlai Produkciós Iroda vezetője), Fodor Zoltán (Inversedance vezetője), Erdődy Orsolya (Budapesti Fesztivál Zenekar ügyvezető-helyettese), Kovács Kriszta (Várfok Galéria művészeti vezetője) - December 5. 18.30 óra, Werk

Január 28-tól ismét művészeti menedzser szakirányok!

2019. január 28-án elindulnak a művészeti menedzser képzésünk szakirányai, amelyre jelentkezni már lehetséges.

A következő szakirányok közül lehet választani: Képzőművészeti menedzser/ Komolyzenei menedzser/ Színházi menedzser/ Táncművészeti menedzser

Újra elindul a GasztroWerk képzésünk!

Hedonista élménytúra indul november elején, benne a magyar gasztronómia progresszív szakmai műhelyeivel és személyiségeivel. Az Év séfjének újraértelmezett lecsója és Széll Tamás újraértelmezett gulyása. Erdélyi nyúlpástétom készítése Ugron Zsolnával, Vaczaké Cserna Szabó Andrással. Sörkóstolás közvetlenül tartályról és skótok közé rejtett japán whisky. Értekezés az evés lélektanáról és főzés zsinagógában Raj Ráchellel. Autentikus nemzeti konyhák: Inka ízek, tibeti jakhús, afrikai kecskeleves, iráni menűsor. Mindez az újrainduló GasztroWerk programján!
 

Kinek kell ma a Művészet? - Nyílt nap - szeptember 6.

És kinek kellenek a művészek? Mit jelent professzionális művésznek lenni ma Magyarországon? Meg lehet-e ebből élni? Milyen a magyar művészeti piac? Kik állnak a művészek mögött? Mi befolyásolja a művészek árfolyamát? Mennyit ér a magyar művész/művészet külföldön?

Action! - A Werk filmes nyári tábort szervez középiskolásoknak!

Sok fiatal érdeklődik a mozgóképes szakma iránt, de csak kevesen tudják, milyen lehetőségek, milyen mesterségek felé lehet elindulni. Ezt a tájékozódást és magának az alkotófolyamatnak a megismerését szeretné segíteni a Werk Akadémia egy magas színvonalú nyári alkotótábor megvalósításával. Célja, hogy a 16-18 éves fiataloknak megmutassa a professzionális filmkészítés alapjait.
A nyári filmes alkotótábor azokat a fiatalokat kívánja megszólítani, akik már most szeretnének belekóstolni a filmcsinálásba. A résztvevők a tábort a közösen, kisebb stábokban elkészített rövidfilmmel zárják. A filmkészítéshez az Akadémia minden technikai feltételt biztosít. 

Hangmester szak indul

 
 A filmes hangmester piaci hiányszakma, ezért 2018 szeptemberétől a Werk Akadémia újabb szakirányt indít filmes alapozó képzésének keretében. 

Mesterstylist - Féléves ösztöndíj lehetőség

A Werk a képzés első szemeszterére pályázaton keresztül ösztöndíjat – tandíjmentességet -  biztosít egy mesterstylist hallgatónak. A pályázat benyújtási határideje: 2018. augusztus 21.
Az anyagokat a simonpanni@werk-akademia.hu címre várjuk.  

A Werk nyáron is él! - Jelentkezz még ma!

Dolgozunk a Werk szokásos évenkénti megújításán és frissítettük a www.werkakademia.hu –t. Várjuk ismerkedő beszélgetésekre azokat, akik már most tudják, hogy szeptembertől nálunk a helyük.

Jelentkezni online itt lehet.

Helyet keres a Werk!

Budapest belső kerületeiben, tömegközlekedéssel jól elérhető, minimum 200 négyzetméteres helyet bérelnénk.
 
Utcafrontos (lehet félalagsori) előnyben!
 
A tippeket és ajánlatokat a werk@werkakademia.hu –ra, vagy a +36309909777-es számra várjuk. Köszönjük!

Werkesek a vörös szőnyegen – Werk Film Fesztivál

Idén 10 éves a Werk Film Akadémia, mely alkalomból Werk Film Fesztiválra kerül sor 2018. június 29-én pénteken 16.00 és 22.00 között a Toldi moziban. 
A fesztiválon bemutatásra kerülnek az Akadémia elmúlt 10 évének legjobb alkotásai, hazai és nemzetközi díjazott filmjei, valamint legfrissebb vizsgafilmjei. A vetítések között beszélgetésekre kerül sor, az egyik téma az lesz, hogy miért tarol a magyar film. 
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...29<