FEBRUÁRTÓL A MŰVÉSZ BEAVATOTT PARTNERE LEHETSZ!

Mostantól lehet jelentkezni Művészeti Menedzser képzésünk 2020. februárjában induló szakmoduljaira, vagyis a színházi, a komolyzenei, a képzőművészeti és a táncművészeti menedzser képzéseinkre. 

Ezen képzések célja megmutatni, hogyan válhat valaki nélkülözhetetlen partnerévé egy színházi rendezőnek, egy karmesternek, egy nagy festőnek, backstage-ből megismertetni a művészeti struktúrák, intézmények (színházak, zenekarok, galériák, táncegyüttesek) működését. A résztvevők személyesen találkoznak az adott terület meghatározó művészeivel, megismerve a kapcsolatteremtés bevált módszereit, jártassá és bennfentessé válva az adott művészeti szcénában. 

A képzések felzárkóztató héttel indulnak, amelyben a menedzseri munkában általánosan meghatározó vállalkozási, kommunikációs, marketing és branding ismeretekről lesz szó. Ezt követi az egyes szakmák műhelytitkaiba való beavatás. A mai magyar művészeti piacon egyre nagyobb az értéke azoknak a szakembereknek, akik pontosan tájékozódnak egy adott konkrét művészeti területen, ismerik annak mozgását és kellő rálátásuk van szereplőire. Erre készítenek fel a Werk piacon egyedülálló képzései, melyek elméleti tudást, háttér információkat és kapcsolati tőkét nyújtanak az adott területeken, bevezetnek a színházak, zenekarok, galériák, képzőművészek backstage világába.

A Werk fontosnak tartja a kiscsoportos oktatást, a kényelmes terep közösségben végzett alkotó munkához való biztosítását. A szakok gyakorlati vizsgával zárulnak, a werkesek csapatmunkában megrendezik életük első kiállítását, komolyzenei koncertjét, színházi előadását, táncművészeti darabját. További információk itt az oldalon, vagy a werk@werkakademia.hu e-mail címen és a +36 30 444 8888-as telefonszámon.