Gyorsító sávon - egyenesen a filmszakmába!

Két, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával induló filmes képzésünkre tudsz mostantól jelentkezni!

Húzóágazattá vált a filmipar Magyarországon, soha ennyi külföldi film nem forgott nálunk, egy csomó filmes szakma hiányszakmává lett. A Werk Film Akadémia szokásos kurzusai mellett ezért a 2019-20-as tanévben a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával rövid szakosító kurzusokat indít, hogy minél előbb a filmszakmába kerülhessenek a leendő produkciós asszisztensek és vágóasszisztensek. Az intenzív, 200 órás képzés 60 %-át teszik ki a gyakorlatok (szakmai és angol nyelvi) és konzultációk. Az október 1-én induló  produkciós asszisztens és a vágóasszisztens képzésekre szakonként 15 főt tudunk 75 % tandíjkedvezménnyel felvenni!

A 200 órás képzésekben a gyakorlati munka a meghatározó. A Werk 13 éves oktatói tevékenysége során a filmipar valamennyi meghatározó szereplőjével kapcsolatba került, szinte nincs is olyan filmes és televíziós produkció hazánkban, melyben ne dolgozna legalább egy volt werkes.  A Filmalap gyakornoki programja is a hallgatók rendelkezésére áll, szóval a beiratkozók már szinte kezdetektől ott lehetnek a hazai- és nemzetközi játékfilmek, televíziós sorozatok forgatásain.

A képzésekre felvételi vizsga után lehet bejutni. Ezeken mindenekelőtt a szakmai elköteleződés komolyságát, a jelentkező képzés iránti eltökéltségét nézzük, ezekről a tanfolyamokról ugyanis gyakorlatilag nem lehet hiányozni! A középszintű angol nyelvtudás pedig alapkövetelmény. 

A Magyar Nemzeti Filmalap által támogatott  képzéseken is a Werk évtizede bevált, szakmailag magasan jegyzett tanárai oktatnak, akik forgatásaikon  maguk is örömmel látják hallgatóinkat. Szóval, ahogy már sok százan, a Werk révén te is bekerülhetsz a filmes szakma kapcsolatrendszerébe.

Ha e mellett részt szeretnél venni a Werk Film Akadémia teljes körű és gyakorlati filmkészítő munkájában is, módodban áll felvenni az ehhez kapcsolódó kiegészítő kurzust.

A filmes ösztöndijas képzésekre mostantól jelentkezhetsz itt: https://www.werkakademia.hu/on-line-jelentkezesi-lap/

A felvételik augusztusban indulnak, telefonon keresünk!