Mesterstylist - Féléves ösztöndíj lehetőség

A Werk a képzés első szemeszterére pályázaton keresztül ösztöndíjat – tandíjmentességet -  biztosít egy mesterstylist hallgatónak. A pályázat benyújtási határideje: 2018. augusztus 21.
Az anyagokat a simonpanni@werk-akademia.hu címre várjuk.  
 
A Werk a képzés első szemeszterére pályázaton keresztül ösztöndíjat – tandíjmentességet -  biztosít egy mesterstylist hallgatónak. A pályázat benyújtási határideje: 2018. augusztus 21. Az anyagokat a simonpanni@werk-akademia.hu címre várjuk.  
Az ösztöndíjra bárki jelentkezhet, aki eleget tesz a pályázat feltételeinek. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó által megvalósított min. 15 db photoshoppal megmunkált divatfotót, min. 6 db photoshoppal készült moodbaordot a divatfotó témájában, a divatfotó koncepciójának leírását. Ezen kívül a pályázó bemutathatja egy még nem megvalósult projektjét (divatfotó, reklámfotó, reklámfilm témában) moodboardokkal prezentálva elképzelését. 
Előzetes elbírálás után a legesélyesebb pályázók szóban is prezentálják pályázati anyagukat szakmai zsűri előtt augusztus 23-27. között, ennek időpontját telefonon egyeztetjük a pályázókkal. Az ösztöndíj kihirdetésének eredménye 2018. szeptember 01-ig várható e-mailen.