FILMES ÖSZTÖNDíJAK

A Werk Film Akadémia a Magyar Nemzeti Filmalap két pályázatán nyert, melyek értelmében
vágóasszisztens és produkciós asszisztens szakokra jelentkező hallgatóink öszöndíjtámogatásban
részesülnek. Ennek részleteiről folyamatosan tájékoztatunk.

COMING SOON

Óriási érdeklődés kíséri a Werk Film Akadémia 2019-es vizsgafilmjeinek bemutatóját. 2019. június
19-én szerdán 20 órától mutatjuk be a Toldi moziban 13 új kisfilmünket, bennük olyan neves
szereplőkkel, mint Döbrösi Laura, Hajdu Steve, Zsurzs Kati.
 
Lúzerek és tudatmódosultak, sitcom reloaded, a lánglelkű költő, aki eltévedt az időben. Ilyesmire
számíthatsz a WERK idei filmjeiben. Meg még sok mindenre…
 
Jön a WERK legújabb filmjeinek premierje!

Előfelvételik a 2019/2020-as tanévre

Elindultak a felvételik a 2019 szeptembertől induló, az aktuális piaci igények elvárásainak szellemében megújult képzéseinkre. Aki június 15-ig jelentkezik és felvételt nyer, előleg befizetése esetén 10 % előkedvezményben részesül az első félév tandíjából.
 

Vizsgáznak a Komolyzenei menedzserek

Április 12-én a Költészet napja alkalmából szerveztek vizsgakoncertet az idei végzős Komolyzenei menedzser hallgatók az MTA Zenetudományi Intézet Zenetörténeti Múzeumában.

További információért kattints!

Nyílt nap a Werken - április 26.

Hogy az ember lépést tartson a világgal, hogy változni, fejlődni tudjon, hogy új ízekre és hangokra találjon, inspiráló találkozások kellenek. A Werk Akadémia 13. éve vállaltan az ilyen találkozások helye. Tapasztalataink szerint a Werk kiválóan alkalmas tér arra, hogy nemcsak jövendő munkádat, új arcodat, de  jövendő társaidat is megtaláld. Az itt folyó munka nem a virtuális térben, hanem 10-15 fős közösségekben zajlik, a Werkben már csak ezért sincs rutin, hiszen minden évfolyam, minden csapat más a korábbiaknál.

További információk ITT. 

 

Már zajlanak a felvételik

2019. január 28-án indulnak a művészeti menedzser szakirányok: a Komolyzenei menedzser, a Táncművészeti menedzser, a Képzőművészeti menedzser és a Színházi menedzser.

Jelenetkezni már lehet a felvételi elbeszélgetésekre ITT.

Január 28-tól ismét művészeti menedzser szakirányok!

2019. január 28-án elindulnak a művészeti menedzser képzésünk szakirányai, amelyre jelentkezni már lehetséges.

A következő szakirányok közül lehet választani: Képzőművészeti menedzser/ Komolyzenei menedzser/ Színházi menedzser/ Táncművészeti menedzser

Kinek kell ma a Művészet? - Nyílt nap - szeptember 6.

És kinek kellenek a művészek? Mit jelent professzionális művésznek lenni ma Magyarországon? Meg lehet-e ebből élni? Milyen a magyar művészeti piac? Kik állnak a művészek mögött? Mi befolyásolja a művészek árfolyamát? Mennyit ér a magyar művész/művészet külföldön?

Action! - A Werk filmes nyári tábort szervez középiskolásoknak!

Sok fiatal érdeklődik a mozgóképes szakma iránt, de csak kevesen tudják, milyen lehetőségek, milyen mesterségek felé lehet elindulni. Ezt a tájékozódást és magának az alkotófolyamatnak a megismerését szeretné segíteni a Werk Akadémia egy magas színvonalú nyári alkotótábor megvalósításával. Célja, hogy a 16-18 éves fiataloknak megmutassa a professzionális filmkészítés alapjait.
A nyári filmes alkotótábor azokat a fiatalokat kívánja megszólítani, akik már most szeretnének belekóstolni a filmcsinálásba. A résztvevők a tábort a közösen, kisebb stábokban elkészített rövidfilmmel zárják. A filmkészítéshez az Akadémia minden technikai feltételt biztosít. 

Hangmester szak indul

 
 A filmes hangmester piaci hiányszakma, ezért 2018 szeptemberétől a Werk Akadémia újabb szakirányt indít filmes alapozó képzésének keretében. 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...29<