TEST ÉS LÉLEK CÍMMEL INDUL AZ ÚJ GASZTROWERK!

Az étel mára státuszszimbólummá vált, étkezésünk minősége egyre több tudatosságot igényel. A 21. században sokszorosan bizonyított tény, hogy testünk, lelkünk...

Az étel mára státuszszimbólummá vált, étkezésünk minősége egyre több tudatosságot igényel. A 21. században sokszorosan bizonyított tény, hogy testünk, lelkünk állapotát meghatározza, mennyi zöldséget és egyéb teljes értékű, növényi eredetű táplálékot fogyasztunk, hogy gyorséttermi ételeket, készen megvásárolt, többszörösen feldolgozott és mesterséges adalékokat (stabilizátorokat, tartósítószereket, színezékeket, ízfokozókat) tartalmazó termékeket fogyasztunk, vagy saját magunk tudatosan szerezzük be az alapanyagokat és készítjük el a táplálékunkat, tudatosan megválasztott helyekre járunk, ahol egészségtudatosan összeállított étel- italkínálattal, érzékenységekre, veganizmusra tekintettel, minőségi alapanyagokból dolgoznak.

Eat good, do good, feel good, hangzik a 2020 tavaszi GasztroWerk élménytúrája egyik helyszínének jelmondata, a program ennek szellemében mutatja be a mai modern gasztronómiai trendek és hazai képviselőik mellett kiemelten a vegetariánus és egészségtudatos étkezés itthoni helyszíneit és elhivatott szereplőit. A 15 alkalmas képzésről Itt tudhatsz meg mindent:

https://gasztrowerk.werkakademia.hu