Mit kínál a WERK Művészeti Iskola?

A Werk Akadémia művészeti magániskola, idén lép 13. tanévébe. Azért hoztuk 2007-ben létre, hogy új megjelenési formát és tartalmat adjunk a magyar felnőttoktatásnak. A Werk a szellem, a morál, a lélek, a szabadság és a kreativitás helye. Aki ide jár, nem tárgya a képzésnek, hanem partnere. Korszerű piaci tudást és szakmai gyakorlatot adunk a képzéseinkben résztvevőknek.
 
A Werk Akadémia folyamatosan keresi a kultúra és a kreativitás képzésének új útjait, s minden évben új tagozattal bővül: 2008-ban a Film Akadémia, 2009-ben az Író Akadémia, 2010-ben a Gasztro Akadémia kezdte meg munkáját. 2012-től a megújult Művészeti Menedzser Akadémia keretein belül képzőművészeti, színházi, zenei és táncművészeti menedzser szakirányok indultak.
 
A Werk Film Akadémia részt vesz a Nemzeti Filmalap hiányszakmai képzésében. Ennek keretében hallgatóink egy része sikeres felvételit követően ösztöndíjat nyer tanulmányaira. 2019 szeptemberétől két képzés hallgatói jutnak támogatáshoz: a produkciós asszisztens és a vágóasszisztens kurzus hallgatói.
 
Stylist és mesterstylist képzéseinkbe bárki bekapcsolódhat, aki már végzett hasonló tanulmányokat divat-és stílustervező, textiltervező, textilműves, jelmeztervező szakon. Az erre vonatkozó ösztöndíj programunkra szeptember 02-ig lehet a pályázati munkákat benyújtani: https://stylist-halado.werkakademia.hu/