SZABAD VAGY, VAGY TESZED, AMIT SZABAD?

 

 

Szokásunkhoz híven nyilvános beszélgetéssel indítjuk a Nyílt Napunkat. Ebben arról lesz szó, hogy hozunk/hozhatunk-e igazi döntéseket, vagy csupán sodródunk biztonságosnak tűnő véleménybuborékainkban?  Hogy messzebbre látunk-e a mai napnál? Szabadok vagyunk-e, vagy azt tesszük, amit szabad?

A beszélgetés résztvevői:

•             Ceglédi Zoltán politikai elemző, publicista, standupos

•             Fabricius Gábor író, rendező, reklám-szakember

•             Mán-Várhegyi Réka író (Boldogtalanság az Auróra-telepen, A szupermenők, Szabó Marcellina titkos naplója, Mágneshegy), forgatókönyvíró (Egy nap)

•             Réz Anna filozófus

A nyilvános beszélgetést követően a Werk képzései iránt érdeklődők a tanároktól, szakmai vezetőktől  megtudhatnak mindent az Akadémiáról, amit csak akarnak.

Időpont: 2019. szeptember 11. szerda 18 órától

Hely: XIII. Csanády u. 11.

13 éves fennállása alatt a Werknek ez az 5. helyszíne. Ahogy eddig mindig, az Akadémia most is abban a szellemben alakítja ki új közegét, hogy összhangban legyen a neki otthont adó épülettel, környezettel.  Az új helyszín friss dinamikát, megújult dizájnt ad a 13. tanévét indító művészeti magániskolának.  Ezen az új helyszínén a Werk szeretne szűkebb és tágabb környezetének közösségi, kulturális találkozási pontja lenni.

Az újlipótvárosi Csanády utca 11. alatti ház alatti 400 négyzetméteres üzlethelyiség kialakítása nem egyszerű. Mi legyen a stílusa, a minősége? Mi legyen az itt futó alapvezetékekkel, csövekkel? Mindezt természetesen el lehet rejteni, dobozba lehet zárni, de mi nem ezt a megoldást választottuk. A hely még nincs kész, most épül ki a tüdeje, szóval a levegőcsere és fűtés rendszere, de reményeink szerint a tanév szeptember 23-i indítására ez is kész lesz, s akkor megdobbanhat végre a Werk szíve is.

Az esemény Facebook-oldala ITT.

 

Jelentkezz még ma!

Neved:

 
E-mail címed:

 
Telefonod:

 

Melyik képzés érdekel?

Stílus akadémia:
    Stylist alapozó
    Mesterstylist
    Enteriőrstylist
Film akadémia:
    Rendezés-filmírás
    Vágási ismeretek
    Gyártási - Produkciós ismeretek
    Hangmester képzés
    Naplóvezető (Scripter)
    Filmes mesterképzés
Menedzser akadémia:
    Művészeti menedzser
    Képzőművészeti menedzser
    Színházi menedzser
    Komolyzenei menedzser
    Táncművészeti menedzser
További képzéseink:
    GasztroWerk
    Kreatív (Szép) írás
    Rendezvényszervező

A jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a jelentkező adatait - törvényben meghatározott kivételtől eltekintve - harmadik félnek nem adja át.