Találkozz velünk és jövendő társaiddal! - Nyílt Nap a Werk Akadémián
 
Hogy az ember lépést tartson a világgal, hogy változni, fejlődni tudjon, hogy új ízekre és hangokra találjon, inspiráló találkozások kellenek. A Werk Akadémia 13. éve vállaltan az ilyen találkozások helye. Tapasztalataink szerint a Werk kiválóan alkalmas tér arra, hogy nemcsak jövendő munkádat, új arcodat, de  jövendő társaidat is megtaláld. Az itt folyó munka nem a virtuális térben, hanem 10-15 fős közösségekben zajlik, a Werkben már csak ezért sincs rutin, hiszen minden évfolyam, minden csapat más a korábbiaknál. 
 
2019 a Werk életében is a megújulás éve lesz, új helyszínen, megújult struktúrában, a hallgatói igények ismeretében átalakított programokkal várja jelentkezőit.
 
Nyílt napunkon megismerheted munkatársainkat és csatlakozhatsz a képzéseinkhez. Aki ezen a napon jelentkezik ismerkedő beszélgetésre, az felvétele után 10 % tandíjkedvezményben részesül szeptemberben induló képzéseinkre. 
 
Időpont: április 26-án péntek este 18 órától. 
 
Cím: VIII. Rákóczi tér 3. az udvar végén egy zseniális loft
 
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
 

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, így hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat és az esemény keretében rólam készült képfelvételeket a Werk Akadémia ezen Adatkezelési Tájékoztató szerint kezelje. 

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, így hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat és az esemény keretében rólam készült képfelvételeket a Werk Akadémia ezen AdatGyere el és ismerd meg azokat a művészeti szakmákat, melyek akár hivatásoddá is válhatnak. Szeretettel vár a Werk kreatív közössége!
 
Az esemény Facebook oldala ITT.
 

Jelentkezz még ma!

Neved:

 
E-mail címed:

 
Telefonod:

 

Melyik képzés érdekel?

Stílus akadémia:
    Stylist alapozó
    Mesterstylist
    Enteriőrstylist
Film akadémia:
    Rendezés-filmírás
    Vágási ismeretek
    Gyártási - Produkciós ismeretek
    Hangmester képzés
    Naplóvezető (Scripter)
    Filmes mesterképzés
Menedzser akadémia:
    Művészeti menedzser
    Képzőművészeti menedzser
    Színházi menedzser
    Komolyzenei menedzser
    Online hirdetési specialista
    Táncművészeti menedzser
További képzéseink:
    GasztroWerk
    Kreatív (Szép) írás
    Rendezvényszervező

A jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a jelentkező adatait - törvényben meghatározott kivételtől eltekintve - harmadik félnek nem adja át.