Mit akar a WERK?

A Werk művészeti képzéseket nyújtó magániskola. A Werk menedzsmentje és oktatói csapata arra törekszik, hogy a hozzá beiratkozóknak a mai magyar oktatási piacon nemcsak ár-, hanem értékarányban is kiváló trendsetter, innovatív, piaci tudást nyújtson, élményszerű módon és emberi közösségben. A Werk küldetése, hogy ne kövesse, hanem teremtse a trendet, oktatóit is ennek szellemében választja ki.

Hallgatóit arra ösztönzi, hogy önállóan, szabadon és felelősséggel gondolkodjanak jövőjükről és a munkapiaci helyzetükről. A Werk kezdetektől fogva nemcsak oktatási, de kulturális tevékenységet is folytat, hiszi ugyanis, hogy országunk jelenlegi helyzetéből csakis az emberi tudás és kultúra minőségi kibontakoztatása jelenthet kitörési lehetőséget.

A Werk Akadémia folyamatosan keresi a kultúra és a kreativitás képzésének új útjait, s minden évben ÚJ TAGOZATTAL bővül: 2008-ban a Film Akadémia, 2009-ben az Iró Akadémia, 2010-ben a Gasztro Akadémia kezdte meg munkáját. 2012-től a megújult Művészeti Menedzser képzés keretein belül képzőművészeti, színházi könnyűzenei, majd 2017-ben a komolyzenei menedzser szakirányok indultak. Önálló szakként kezdett működni a Rendezvényszervező szak. 2018 szeptemberében a filmes képzésen belül új szakirány indul, a FILMES HANGMESTER képzés.