„Óriási szükség van a táncmenedzserekre” - hiánypótló képzést indít a Werk Akadémia

2017. december 6.

A Werk Akadémia tavasszal induló táncművészeti menedzserképzésére nagy szükség van, mert

Ha menedzser akarsz lenni, az első szabály az, hogy rengeteget kell kérdezni

2017. szeptember 5.

A Werk Akadémia már évek óta a honi szakma legjobbjait neveli ki. Hogy milyen oktatást kapsz, h

A divat, és ami mögötte van – tanuld el a szakma fogásait a legjobbaktól

2017. augusztus 17.

A Werk Akadémia már évek óta keltetője a honi szakma legjobbjainak, a tanulók többsége kereskedelmi csatornákon dolgozik. Hogy milyen oktatást kapsz, ha jelentkezel? Az akadémián tanító tanárokkal beszélgettünk.


Miért van szükség Komolyzenei menedzserre? - interjú Meczner Verával

2017. május 29.

Jövőre is képeznek komolyzenei menedzsereket a Werk Akadémián. Meczner Vera, a Gradus Művészügynökség alapítója mesélt.


A felületesség nagyon kevés ahhoz, hogy felismerjenek

2016. augusztus 19.

Csalár Bence kétségkívül a hazai divatújságírás egyik legizgalmasabb személyisége. A stílus már gyerekkorától kezdve meghatározó része az életének, az egyetemi tanulmányai alatt létrehozta saját divatblogját, amely hamar a szcéna egyik legsikeresebb szereplője lett. Még csak 25 éves, de máris elnyerte a 11. Fashion Awards díját, Milánóból, Londonból és Párizsból tudósít a divathetekről, tanít és saját művészi projektjeit menedzseli.


Be what you wanna be! - Egy volt werkes írása

2016. július 15.

Amikor elhatároztam, hogy a reál oldalam után a kreatív énemnek is teret adok elkezdtem keresni a lehetőségeket, oktatásokat, több helyen is érdeklődtem, végül a Werk Akadémia mellett döntöttem. Nagyon szimpatikus volt, ahogy Panni (Simon Panni szakreferens) előzetesen tájékoztatott az iskoláról, az oktatásról, valamint a felvételi menetéről. Így jelentkeztem a Werk stylist képzésére. A felvételi elbeszélgetésen Réz András filmesztétával beszélgettünk. Majd a végén megkaptam a pecsétet!:) Tehát felvettek!


Werk Akadémia: ’Elszántan és szenvedéllyel kell csinálni’ - a magyarfilm.hu írása

2015. szeptember 8.

Folytatjuk sorozatunkat a magyar filmes iskolákról. A Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia képzésében a filmgyártás minden apró mozzanatával megismerkedhetnek a diákok. Az iskola művészeti vezetőjével, Réz András filmesztétával beszélgettünk.


“Mi alapvetően utakat mutatunk”

2015. augusztus 28.

Beszélgetés Dubóczky Erzsébettel, a Werk Akadémia filmes képzésének mentorával.


Mennyit ér ma egy stylist? - a Funzine írása

2015. augusztus 26.

Fontoskodó alak, ruhák sokaságával a kezében, aki úgy bánik az emberrel, mint egy műanyag bábuval. Furcsa csendes szerzemény, aki egy székben ülve megvetően néz rá az otthon felkapott szerelésünkre. Ember, aki előtt zavarban vagyunk, mert biztos észrevette, hogy a felsőnk alján van egy pici lyuk, vagy hogy a cipőnk árnyalata nem a legjobb a zokninkhoz képest. Nagyjából ezek a gondolatok jutnak eszünkbe, ha a stylistokról beszélünk. Sztereotípiák, sztereotípiák, sztereotípiák… De mennyit ér valóban ma egy stylist? Mennyire van rá szükség Magyarországon? És mennyire lehet vagy kell tanulni hozzá?


„Nagyon kordában kell tartani az egót, hogy jó filmet készítsünk”

2015. július 31.

Idrányi Csaba most végzett a Werk Akadémián, ahol lehetősége volt első filmjének elkészítésére. A Megmondhatod nagy sikert aratott a nézők körében. Nagy valószínűséggel a második év lezárultával újabb sikeres alkotás követi majd. 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | ...17<